Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O a doua funcţie în conducerea Curţii de Apel Constanţa, pusă la bătaie de CSM

ro

25 Sep, 2019 00:00 1539 Marime text
Nu mai puţin de 13 funcţii de conducere la instanţele dobrogene se vor elibera în următoarea perioadă, printre acestea aflându-se şi o poziţie nou-înfiinţată, de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa.
 
Lista ce cuprinde posturile de conducere pentru care se va organiza concurs prevede posturi la Curtea de Apel Constanţa, Tribunal şi Judecătoria Constanţa, dar şi în alte părţi ale judeţului şi în Tulcea.
 
Conform datelor oficiale, cap de listă printre posturile de conducere este funcţia de cel de-al doilea vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa, post înfiinţat prin HCSM nr. 824/2019. În prezent, conducerea instanţei este asigurată de preşedintele Marius Cristian Epure şi de vicepreşedintele Eleni Cristina Marcu. Cel de-al doilea post de vicepreşedinte a fost înfiinţat la data de 1 iulie 2019 şi urmează a fi ocupat prin concurs organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Tot la Curtea de Apel Constanţa se află şi posturile de preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal şi cel de preşedinte al Secţiei I civile.
 
La Tribunalul Constanţa vor fi scoase la concurs posturile de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal şi cel de preşedinte al Secţiei I civile.
 
În ce priveşte Tribunalul Tulcea, este disponibilă funcţia de preşedinte al Secţiei penale, iar cea de preşedinte al Secţiei civile şi de contencios administrativ şi fiscal urmează să se elibereze la începutul lunii decembrie.
 
Totodată, la Judecătoria Constanţa este disponibilă funcţia de preşedinte al Secţiei pentru cauze penale, la Judecătoria Medgidia – cea de vicepreşedinte, iar la Judecătoria Mangalia – cea de preşedinte al instanţei.
 
Tot pentru funcţia de preşedinte al instanţei se va organiza concurs şi în ce priveşte Judecătoriile Măcin şi Tulcea, iar la cea din urmă este disponibilă şi funcţia de vicepreşedinte.
 
Toate concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante vor fi organizate de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii