Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi detalii din anchetă Moartea militarului de pe Fregata „Regele Ferdinand“, filmată. Ce au surprins camerele de supraveghere (video)

ro

07 Nov, 2018 00:00 3271 Marime text
Continuăm prezentarea detaliilor mai puţin ştiute din ancheta derulată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa în cazul militarului de pe Fregata „Regele Ferdinand“, ucis într-un accident rutier.
 
Conform anchetatorilor, la data de 28 octombrie, ora 4.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoană neidentificată iniţial, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. Potrivit IPJ Constanţa, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 
Se pare că şoferul a susţinut în faţa anchetatorilor că a crezut că a lovit un câine, nu o persoană.
 
În ediţia de ieri am arătat că, potrivit motivării judecătorilor, avocatul inculpatului a susţinut că cel în cauză nu şi-ar fi dat seama că a lovit un om şi că ar fi aflat de cele întâmplate de pe reţelele de socializare, după care a mers într-un parc şi în câteva ore s-a predat la poliţie. De asemenea, tot în motivarea judecătorilor se mai arată că, ulterior accidentului, inculpatul s-ar fi întors la locul faptei unde poliţia era prezentă pentru cercetări, însă nu s-a predat organelor de anchetă şi a plecat din nou de la faţa locului.
 
În ediţia de azi vom prezenta ce a surprins o cameră video amplasată pe un bloc din zona accidentului rutier.
 
„În urma vizionării înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere ale blocului (…) din şoseaua Mangaliei se poate observa că suspectul a oprit autoturismul marca Opel, model Zafira, chiar în spatele acelui bloc, a coborât de la volan, a verificat autoturismul şi a realizat că îi lipseşte plăcuţa din faţă a numărului de înmatriculare. S-a deplasat apoi, în fugă, către şoseaua Mangaliei pentru ca ulterior să urce din nou la volan şi să părăsească zona“, potrivit celor consemnate în minuta judecătorilor.
 
Citeşte şi:
 
Detalii exclusive din anchetă Şoferul care l-a accidentat mortal pe militarul de pe Fregata „Regele Ferdinand“ s-a întors la locul faptei, după care a plecat (video) 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii