Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu cere revizuirea dosarului privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. Dosarul, amânat

ro

29 Mar, 2019 00:00 1380 Marime text
În motivarea acţiunii, fostul şef al CJC arată că după rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare s-au descoperit fapte și împrejurări noi care nu au fost cunoscute la soluționarea cauzei și care dovedesc netemeinicia hotărârii de condamnare.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu se află în prezent în detenţie. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. În dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa, fostul şef al CJC a luat tot cinci ani de închisoare. Cele două pedepse sunt definitive. Într-un alt caz, fostul şef al CJC a fost achitat definitiv. De asemenea, într-un alt dosar, cel al fundaţiilor Fantasio şi Thalia, Tribunalul Constanţa, după opt achitări, l-a condamnat în primă instanţă pe Nicuşor Daniel Constantinescu, la opt ani de închisoare, cu executare. Decizia nu este definitivă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii