Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun candidat pentru conducerea Judecătoriilor Constanța și Mangalia

ro

12 Apr, 2021 00:00 1754 Marime text
  • Judecătorul Marius Cătălin Croitoru, din cadrul Judecătoriei Medgidia, s-a înscris pentru funcția de președinte al Judecătoriei Medgidia.
  • Pentru funcțiile de conducere din cadrul Judecătoriilor Constanța și Mangalia nu s-a înscris nimeni.
  • De asemenea, nici pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, ori președinte al Judecătoriilor Babadag, respectiv Măcin nu s-a înscris nimeni.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs funcțiile de președinte și vicepreședinte pentru Judecătoria Constanța, președinte al Judecătoriei Mangalia și, respectiv, președinte și vicepreședinte pentru Judecătoria Medgidia.
 
În tabelul candidaților judecători care îndeplinesc condițiile pentru a participa la concurs nu apare însă niciun doritor pentru funcțiile de conducere de la Constanța și Mangalia.
 
În cadrul aceleiași sesiuni, au mai fost scoase la concurs posturile de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, președinte al Judecătoriei Măcin, președinte al Judecătoriei Babadag și, respectiv, președinte și vicepreședinte al Judecătoriei Tulcea.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, în tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile necesare pentru a participa la concurs, pentru funcțiile puse la bătaie la instanțele din raza Curții de Apel Constanța figurează doar doi candidați.
 
În acest sens, judecătorul Marius Cătălin Croitoru, din cadrul Judecătoriei Medgidia, s-a înscris pentru funcția de președinte al Judecătoriei Medgidia.
 
La rândul său, magistratul Camelia Daniela Stan, ce își desfășoară activitatea în cadrul Judecătoriei Tulcea, candidează pentru postul de președinte al acestei instanțe.
 
Așa cum precizam anterior, însă, pentru posturile de conducere de la Judecătoriile Constanța și Mangalia nu s-a înscris nimeni.
 
De asemenea, nici pentru postul de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea nu a optat nimeni, ori pentru funcțiile de conducere de la Judecătoriile Babadag sau Măcin.
 
Potrivit calendarului desfășurării concursului, astăzi, 12 aprilie 2021, este ultima zi pentru depunerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere.
 
Citește și:

Un singur om vrea să fie șeful procurorilor din Dobrogea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii