Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negm Mahmoud Mohamed Selim şi Nihal Ismail, achitaţi. Gheorghe Dinu, condamnat

ro

27 Sep, 2017 10:10 1332 Marime text
 Judecătoria Constanţa a închis, în primă instanţă, dosarul în care Negm Mahmoud Mohamed Selim, Nihal Ismail şi Gheorghe Dinu au fost deferiţi Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Ieri, Judecătoria Constanţa a încetat procesul penal pornit împotriva inculpatului Negm Mahmoud Mohamed Selim (...), privind comiterea infracţiunii de contrabandă, ca urmare a intervenirii decesului inculpatului.
 
Mai mult, în cauză, Judecătoria Constanţa l-a achitat pe inculpatul Nihal Ismail privind comiterea infracţiunii de contrabandă, (fapta din 09.07.2015), întrucât fapta săvârşită de inculpat nu este prevăzută de legea penală.
 
În final, Gheorghe Dinu a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru contrabandă.
 
Lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată de A.N.A.F. – D.G.R.F.P. Bucureşti împotriva inculpatului Negm Mahmoud Mohamed Selim.
 
Constată că nu există constituire de parte civilă cu privire la fapta din 09.07.2015 (comisă de inculpatul Nihal Ismail). Obligă inculpatul Gheorghe Dinu la plata către partea civilă A.N.A.F. – D.G.R.F.P. Bucureşti a sumei de 37.431 lei, cu titlu de daune materiale.  
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii