Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Diana Cârjaliu află abia anul viitor dacă poate continua lucrările la vila din Palazu Mare

ro

01 Dec, 2021 00:00 1957 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis la termenul de pe 29 noiembrie să amâne pentru anul viitor judecarea dosarului nr. 6616/118/2021
  • Reclamant în dosar este Instituția Prefectului județului Constanța iar pârâți sunt: Primăria municipiului Constanța prin primar, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu
  • Pe scurt, Prefectura Constanța vrea să obțină prin intermediul magistraților tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare unor acte cu caracter urbanistic obținute de medicul psihiatru Diana Cîrjaliu Meliu prin care ridică un imobil în cartierul Palazu Mare
  • Următorul termen a fost stabilit în 10.01.2022 când se va trece la administrarea de probe
Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis la termenul de pe 29 noiembrie să amâne pentru anul viitor judecarea dosarului nr. 6616/118/2021.
Reclamant în dosar este Instituția Prefectului județului Constanța iar pârâți sunt: primăria municipiului Constanța prin primar, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu.

Pe scurt, Prefectura Constanța vrea să obțină prin intermediul magistraților tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare unor acte cu caracter urbanistic obținute de  medicul psihiatru Diana Cîrjaliu Meliu care ridicară un imobil în cartierul Palazu Mare. 
 
Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis amânarea dosarului pentru 10.01.2022 în vederea administrării de probe.

Vă reamintim, dr. psihiatru Diana Cârjaliu Meliu a primit anul trecut undă verde de la Primăria Constanța pe care construiește o casă pe strada Prelungirea Alexandru Sahia, numărul 22.

Este vorba despre o locuință unifamilială cu regim de înălțime S+P+2E pe terenul pe care îl deține din 2003.
 
La termenul din luna oectombrie, magistrații de la Tribunalul Constanța au respinge excepția inadmisibilității cererii de suspendare, solicitată de Prefectura Constanța ca nefondată.
 
„Respinge cererea de suspendare formulată de catre reclamantul Instituția Prefectului județului Constanța, în contradictoriu cu primarul municipiului Constanța, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se arată în decizia judecătorilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Instituția Prefectului județului Constanța pierde procesul cu primarul municipiului Constanța și cu medicul Diana Cârjaliu. Decizia nu este definitivă!

Magistrații de la Tribunal au decis conexarea dosarelor. Prefectura vrea să anuleze autorizația pentru un imobil pe care îl construiește un celebru medic constănțean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii