Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Mircea, radiată din ALDE. Îşi va pierde mandatul de consilier local la Cernavodă?!

ro

10 May, 2019 00:00 3530 Marime text
Mariana Mircea, fostul primar al oraşului Cernavodă, în prezent consilier local şi fost preşedinte al organizaţiei, nu mai este membru ALDE. Aceasta a fost radiată din calitatea de membru de partid în urmă cu aproximativ o lună, cu toate că deţinea funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean.
 
„Mariana Mircea a fost supusă radierii pentru că s-a aplicat o prevedere din statut. Văzând ce s-a întâmplat în celălalt caz (n.r. Dumitru Learciu, vicepreşedinte CJC, fost membru ALDE, radiat din partid), nu ştiu ce se va întâmpla, pentru că nu mai am încredere în ceea ce urmează”, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, preşedintele interimar al ALDE Constanţa, senatorul Ion Popa.
 
Acesta a afirmat că partidul a făcut diligenţele necesare la nivelul Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa pentru încetarea mandatului de ales local al Marianei Mircea. Potrivit statutului ALDE, neplata cotizaţiei timp de şase luni aduce după sine radierea. Acesteia i se mai impută şi evoluţia slabă în cadrul organizaţiei, cu toate că, în urmă cu câteva luni, afirma că se pregăteşte să candideze din nou la Primăria Cernavodă.
 
Noul preşedinte interimar al ALDE Cernavodă este Gheorghe Hemeş, şi el ales local în Consiliul Local al vechiului Axiopolis. Mariana Mircea, care este şi consilier local, a înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa dosarul 2647/118/2019, prin care solicită anularea actului administrativ prin care s-a făcut radierea sa din formaţiunea politică.
 
Fostul primar de la Cernavodă nu a putut fi contactat.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii