Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Water Sport pierde procesul cu Primăria Constanța. Vezi decizia magistraților!

ro

24 Jul, 2021 00:00 1825 Marime text


⦁  Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat într-un dosar care avea ca obiect suspendarea unei dispoziții emise de primarul Vergil Chițac și a HCL 427/2017
⦁  Reclamant în dosar a fost Mamaia Water Sport SRL iar pârâți primarul municipiului Constanța și Consiliul Local al municipiului Constanța
⦁  Judecătorii au decis să respingă cererea de suspendare și excepţia lipsei de interes, invocată pe cale de întâmpinare



Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 5243/118/2021, aflat pe rolul secției  de contencios administrativ şi fiscal, având ca obiect suspendare executare act administrativ dispoziție 2822/14.06.2021 și HCL 427/2017.

Menționăm că în baza HCL nr. 427/2017, modificată, a fost realizat și noul Regulament de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, care încă nu a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constanța.

Reclamant în dosar a fost Mamaia Water Sport SRL iar pârâți primarul municipiului Constanța și Consiliul Local al municipiului Constanța.

Judecătorii au decis să respingă cererea de suspendare și excepţia lipsei de interes, invocată pe cale de întâmpinare. Instanța a mai decis ca toate cheltuielile să fie solicitată pe cale separată.

Mamaia Water Sport, care are legături cu omul de afaceri Jean Paul Tucan, poate face recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Despre Mamaia Water Sport

Mamaia Water Sport, are sediul social pe strada M10 nr. 0-A et. 1 ap. 5 în Năvodari. În 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de 1.153.994 lei și un profit de 858.553 lei și o are ca unic asociat și administrator pe Marinela Enăchescu.

Societatea a depus documentele necesare pentru emiterea autorizației de la începutul acestui an, însă primăria Constanța nu le-a eliberat autorizația de funcționare. Fără acest document, antrenamentele și competițiile nu se pot organiza în cadrul bazei nautice.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Două firme controlate de omul de afaceri Jean Tucan au atacat Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale în municipiul Constanța

Mamaia Water Sport, care deține academia de ski nautic a familiei Tucan, vrea să obțină în instanță autorizație de funcționare de la Primăria Constanța
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii