Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi judecători din Constanţa, cu cereri de transfer. Cine sunt şi unde vor să plece

ro

15 May, 2017 00:00 3598 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat situaţia cererilor de transfer înregistrate la CSM - sesiunea mai 2017.
 
Potrivit datelor oficiale, Ioan Hanzu, de la Judecătoria Tulcea, solicită transferul la Judecătoria Sibiu, la Judecătoria Sălişte ori la una dintre cele şase judecătorii de sector din Bucureşti.
 
Mai departe, Andreea Georgiana Baltag, de la Judecătoria Constanţa, solicită, de asemenea, transferul la Judecătoriile Sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucureşti, asta în timp ce Diana Deculescu, tot din cadrul Judecătoriei Constanţa, doreşte să plece la cinci dintre cele şase judecătorii de sector din Bucureşti.
 
Tot la una dintre judecătoriile din capitală doresc să se transfere Liliana Maria Găvan, de la Judecătoria Tulcea, Anca Alexandra Sîrghe şi Mihaela Ionela Standiu, ambele de la Judecătoria Constanţa.
 
Consiliul Superior al Magistraturii mai informează că judecătorul Victor Văduva, de la Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa, iar Constantin Dehenea, de la Judecătoria Medgidia, ar vrea să lucreze la Judecătoria Constanţa. Asta în timp ce Elena Olteanu, de la Judecătoria Slobozia, solicită transferul la Judecătoria Medgidia.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii