Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți constănțeni s-au trezit peste noapte datori la o companie de credite. Prima condamnare

ro

12 Sep, 2020 00:00 1836 Marime text
  • Inculpata a recunoscut în totalitate faptele reținute în sarcina sa prin rechizitoriu, prevalându-se de procedura simplificată.
  • Toți cei14 constănțeni au fost audiați în calitate de martori și au precizat că nu au încheiat vreun credit cu compania care acordă credite de consum.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unei femei, de 49 de ani, din Argeș, domiciliată în Constanța, pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță care a decis condamnarea femeii la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, fiind stabilit un termen de supraveghere de patru ani.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, instanță ce va lua o deciziei definitivă. 
 
În actul de sesizare a instanței s-a reținut că inculpata, Claudia D., de 49 de ani, din Argeș, domiciliată în Constanța, în calitate de colaborator în cadrul companiei care acordă credite de consum, a încheiat în fals 14 contracte aferente a 14 persoane fizice precum sș a utilizat 14 adeverințe falsificate care atestau calitatea falsă de angajați ai titularilor de contracte, iar prin această modalitate si-a însușit suma de 33.750 lei .
 
De menționat că inculpata a recunoscut în totalitate faptele reținute în sarcina sa prin rechizitoriu, prevalându-se de procedura simplificată.
 
Toți cei14 constănțeni au fost audiați în calitate de martori și au precizat că nu au încheiat vreun credit cu compania care acordă credite de consum și că nu au depus adeverințe de venit emise de societățile indicate în rechizitoriu.
 
Așa cum precizam și mai sus, decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Citește și
 
Primele nemulțumiri după condamnarea cu suspendare a lui Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța
 
Jandarm constănțean, mort într-un accident lângă Valu lui Traian. Ce se întâmplă azi la Curtea de Apel (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii