Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul Gigi Valentin Ștefan, un nou mandat de procuror general al Dobrogei

ro

14 Oct, 2020 15:16 8690 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a afișat astăzi, 14 octombrie 2020, mediile finale ale candidaților la concursul pentru funcții de conducere ale parchetelor din țară.

Rezultatele sunt anonimizate, dar, pentru funcția de prim-procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța a existat o singură candidatură, cea a procurorului general delegat pe funcție, magistratul Gigi Valentin Ștefan.

Astfel, potrivit rezultatelor oficiale, nota pentru proiectul managerial a fost 9,76, nota la testarea scrisă a fost 9,40, iar media finală a fost 9,580.

În aceste condiții, cel mai probabil, urmează validarea rezultatelor concursului și numirea procurorului Gigi Valentin Ștefan pe postul de procuror general al Dobrogei, pentru o perioadă de trei ani, astfel cum prevede legislația în vigoare.

Pentru cele două funcții de procurori generali adjuncți ai Dobrogei se înscriseseră magistrații Beatrice Silvia Șișman și Mihaela Mergeane, mediile obținute de acestea fiind de peste 9,00.


În cadrul aceluiași concurs, magistratul Gill Julien Grigore Iacobici a fost candidat unic pentru postul de procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Notele obținute sunt 9,65 pentru proiectul managerial, 9 la testarea scrisă și media finală 9,325.

La Parchetul Judecătoriei Constanța, unicul candidat pentru funcția de prim-procuror este magistratul Mihai Alexandru Stanciu. Notele au fost 10 pentru proiectul managerial, 9,80 la testarea scrisă și 9,90 media finală - aceasta fiind cea mai mare medie dintre toți candidații dobrogeni de la concurs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii