Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru conducerea parchetelor. Cum s-au descurcat procurorii din Constanța

ro

15 Oct, 2020 00:00 3307 Marime text
  • Unicul candidat pentru funcția de procuror general al Constanței a fost magistratul Gigi Valentin Ștefan.
  • La Parchetul Judecătoriei Constanța, unicul candidat pentru funcția de prim-procuror este magistratul Mihai Alexandru Stanciu. Notele au fost 10 pentru proiectul managerial, 9,80 la testarea scrisă și 9,90 media finală - aceasta fiind cea mai mare medie dintre toți candidații dobrogeni de la concurs.
Consiliul Superior al Magistraturii a afișat ieri rezultatele anonimizate la concursul pentru promovarea pe funcțiile de conducere a procurorilor din toată țara.

Potrivit datelor oficiale, unicul candidat pentru funcția de procuror general al Constanței a fost magistratul Gigi Valentin Ștefan.
Astfel, nota sa pentru proiectul managerial a fost 9,76, nota la testarea scrisă a fost 9,40, iar media finală a fost 9,580.
În aceste condiții, cel mai probabil, urmează validarea rezultatelor concursului și numirea procurorului Gigi Valentin Ștefan pe postul de procuror general al Dobrogei, pentru o perioadă de trei ani, astfel cum prevede legislația în vigoare.
Pentru cele două funcții de procurori generali adjuncți ai Dobrogei se înscriseseră magistrații Beatrice Silvia Șișman și Mihaela Mergeane, mediile obținute de acestea fiind de peste 9,00.

În cadrul aceluiași concurs, magistratul Gill Julien Grigore Iacobici a fost candidat unic pentru postul de procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Notele obținute sunt 9,65 pentru proiectul managerial, 9 la testarea scrisă și media finală 9,325.

La Parchetul Judecătoriei Constanța, unicul candidat pentru funcția de prim-procuror este magistratul Mihai Alexandru Stanciu. Notele au fost 10 pentru proiectul managerial, 9,80 la testarea scrisă și 9,90 media finală - aceasta fiind cea mai mare medie dintre toți candidații dobrogeni de la concurs.
Pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța s-a înscris doar magistratul Andra Georgiana Vasile. Notele au fost 9,70 la proiectul managerial, 8,20 la
testarea scrisă și 8,950 media finală.

Pentru postul de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța s-a înscris doar Giorgiana Violeta Apostol. Notele pentru acest post au fost 9,30 la proiectul managerial, 8,20 la testarea scrisă și 8,750 media finală.
La Parchetul Judecătoriei Mangalia, pentru funcția de prim-procuror al unității de anchetă s-a înscris doar magistratul Gabriela Rugea. Notele au fost 9,25 pentru proiectul managerial, 7,40 la testarea scrisă și 8,325 media finală.

Citește și:

Sentință finală în cazul celor 35 de falși fotbaliști din Constanța acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii