Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, eliberat condiționat! A avut ca avocat un fost administrator al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa

ro

16 Jul, 2021 00:00 3353 Marime text
 
  • „Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie“, a spus Dragnea, ieri, în sala de judecată.

 15 iulie 2021, o zi de neuitat pentru Nicolae-Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD!
 
Judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au decis eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea din pedeapsa de trei ani şi șase luni de închisoare în dosarul angajărilor aparent fictive de la DGASPC Teleorman.
 
Decizia judecătorilor de la Tribunalul Giurgiu este definitivă!
 

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie. Nu vreau să vă mai țin, domnule președinte, au vorbit avocații. Vă rog să judecați conform legii, obiectivității legii și să admiteți cererea“, a declarat Liviu Dragnea, în fața instanței, potrivit digi24.ro. 

 
Interesele lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD, au fost apărate de Flavia Cristiana Teodosiu, un cunoscut avocat bucureştean, specialist în drept comercial, administrativ şi civil, a fost unul dintre membrii fondatori ai Societăţii Civile de Avocaţi Popovici şi Asociaţii, dar şi fost membru al Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

Flavia Cristiana Teodosiu a fost membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa în perioada 2012-2016.

În septembrie 2017, avocata Flavia Cristiana Teodosiu a însoțit-o la DNA pe Sevil Shhaideh, fost vicepremier al României şi fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa, fost secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Un fost administrator al CN APMC, avocatul lui Dragnea în dosarul sechestrului pe avere şi al lui Sevil Shhaideh în dosarul „Belina“ (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii