Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Judecătoria Constanța se poartă discuții legate de viitorul centrului medical din cartierul Medeea

ro

26 Aug, 2020 00:00 1394 Marime text
  • Mâine se va desfășura un nou termen în dosarul în care Centrul de Diagnostic și Tratament Dr Ciovică SRL a formulat contestație la executarea silită pornită de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
  • Se va pune în discuție stadiul actual al executării silite, iar reprezentanții centrului de diagnostic vor răspunde întrebării instanței dacă doresc să renunțe la contestația formulată.
  • În spațiul respectiv, SCBI intenționa să amenajeze un spital destinat exclusiv pacienților diagnosticați cu COVID-19.
Situația centrului medical din cartierul constănțean Medeea este din nou în atenția magistraților constănțeni. La Judecătoria Constanța se va desfășura mâine un nou termen în dosarul în care Centrul de Diagnostic și Tratament Dr Ciovică SRL a formulat contestație la executarea silită pornită de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru spațiul respectiv.
În luna martie, SCBI Constanța obținuse o decizie de evacuare a spațiului medical din cartierul constănțean Medeea, împotriva Centrului Medical Dorobanți SRL. SCBI intenționa să amenajeze în spațiul respectiv un spital destinat exclusiv pacienților diagnosticați cu COVID-19.
La termenul de mâine se va pune în discuție stadiul executării silite, iar reprezentanții centrului de diagnostic vor răspunde întrebării instanței dacă doresc să renunțe la contestația formulată.
Așa cum menționam în edițiile anterioare, în luna martie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța obținuse o decizie de evacuare a spațiului medical din cartierul constănțean Medeea, împotriva Centrului Medical Dorobanți SRL.
Astfel, mâine reprezentanții centrului medical trebuie „să precizeze dacă formulează cerere de renunțare la contestația la executare prin raportare la concluziile reprezentantului convențional expuse în cadrul dezbaterilor pe fond“.
Litigiul privește dosarul cu numărul 8987/212/2020, în care Centrul de Diagnostic și Tratament Dr Ciovică SRL a contestat executarea silită demarată de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
Neînțelegerile dintre cele două părți are legătură cu spațiul din zona Medeea, pe care Centrul Medical Dorobanți SRL îl închiriase anterior de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, Spitalul de Boli Infecțioase a solicitat în instanță ca spațiul din Medeea să fie pus la dispoziția sa, pentru a deveni centru de primire și tratare a pacienților diagnosticați cu Covid-19.

Citește și:

Centru medical constănțean transformat în nou spital pentru pacienții cu Covid-19. Cine a luat decizia și de ce. Declarațiile părților
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii