Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii îl mențin în arest la domiciliu pe minorul, de 15 ani, din Mangalia, acuzat de moartea lui Andrei, de 13 ani

ro

30 Jul, 2021 00:00 1927 Marime text

 
  • Andrei a decedat la data de 12 martie 2020..
 
  • Inculpatul se află în arest la domiciliu din luna februarie 2020.
 
Tribunalul Constanța a decis menținerea în arest la domiciliu a minorului, de 15 ani, din Mangalia, acuzat de moartea lui Andrei, de 13 ani, tot din Mangalia. Hotărârea nu este definitivă!
 
Oficial
 

Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat (...), urmând a fi verificată sub aspectul legalităţii şi temeiniciei până la data de 24.09.2021. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 27 iulie 2021.

 
Andrei a fost bătut la data de 01 februarie 2020. În acea zi, aproape de ora 15.00, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizate prin serviciul 112 că o persoană se află căzută pe strada 1 Decembrie 1918 din Mangalia.
 
Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului unde au identifica o persoană de sex masculin, în persoana victimei, Andrei, întinsă pe jos în timp ce o altă persoană îi făcea un masaj cardiac. La locul în care se afla căzut Andrei a sosit un echipaj medical care a preluat victima și transportat-o la spital în Mangalia și în final a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Tot la fața locului a fost identificat și Daniel, de 15 ani, care a declarat organelor de poliție că el a lovit victima, pe fondul unor discuții. În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că între inculpatul minor și persoana vătămată minoră a exista o stare tensionată preexistentă ce a pornit inițial de la o fată.
 
Ulterior, la data de 12 martie a intervenit decesul minorului.
 
Inculpatul se află în arest la domiciliu din luna februarie 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Filmul tragediei de la Mangalia!
Rechizitoriu după moartea lui Andrei. Detalii știute până azi doar de anchetatori

 
Filmul tragediei de la Mangalia!
Rechizitoriu după moartea lui Andrei. Detalii știute până azi doar de anchetatori

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii