Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii din Constanţa s-au pronunţat într-un caz cutremurător. Un bărbat a fost tranşat în cadă

ro

29 Mar, 2019 00:00 3163 Marime text
Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au soluţionat în primă instanţă un dosar cutremurător! Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 23 mai 2013, în timp ce se aflau într-o locuință, trei bărbaţi au ucis prin cruzimi un alt cetăţean. Anchetatorii arată că victima a fost lovită în mod repetat, timp de două – trei ore, cu o țeavă metalică, iar a doua zi dimineață inculpaţii au secționat cadavrul și au ascuns bucățile rezultate.
 
Potrivit procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, într-un imobil din Tulcea, pe fondul consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi, victima a fost bătută, după care a fost dusă într-o cadă, unde a decedat. A doua zi, unul dintre inculpaţi a tranşat cadavrul, punând împreună cu alt inculpat bucățile în doi saci de nailon.
 
Ulterior, inculpaţii s-au deplasat cu două taxiuri aproape de ieşirea din municpiul Tulcea, unde au ascuns sacii.
 
Anchetatorii au intrat pe fir şi au reuşit, prin motode, specifice să facă lumină în acest caz.
 
Unul dintre inculpaţi a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Asta în timp ce celălalţi doi inculpaţi au luat câte 20 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi profanare de morminte.
 
Decizia Tribunalului Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru luna iunie. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii