Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii constănțeni, la examen pentru funcțiile de conducere. Când își vor susține proiectele

ro

19 Jul, 2020 09:41 1719 Marime text
  • Următoarea probă este testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane

Judecătorii constănțeni sunt programați să își susțină vineri, de la ora 11.00, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează.

Este vorba despre magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu, ce candidează pentru cele două funcții de vicepreședinte la Curtea de Apel Constanța,scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii.

În aceeași sesiune, își vor susține proiectele și judecătorii Niculache Luminița, de la Tribunalul Tulcea, care s-a înscris în concurs pentru funcția de președinte al Tribunalului tulcean, dar și magistrații Ciprian Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, și, respectiv, Monica Florentina Ghiol, de la Judecătoria Măcin, ultimii doi candidând pentru funcția de președinte al Judecătoriei Măcin.

Următoarea probă după susținerea proiectului pentru candidații înscriși în concurs este reprezentată de susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane, care va fi organizată la începutul lunii august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii