Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța are un nou președinte!

ro

13 Jul, 2021 00:00 4309 Marime text
  • Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a votat în unanimitate pentru delegarea magistratului Oana Mihaela Sorescu în funcția de președinte al Judecătoriei Constanța.
Judecătoria Constanța are un nou președinte, ce urmează să se instaleze în funcție începând cu data de vineri, 16 iulie 2021.
 
Decizia a fost luată ieri, 12 iulie 2021, de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, care a votat în unanimitate pentru delegarea magistratului Oana Mihaela Sorescu în funcția de președinte al Judecătoriei Constanța.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 16 iulie 2021, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, funcția de președinte al Judecătoriei Constanța este deținută în prezent de magistratul Cătălin Jigău, din cadrul Curții de Apel Constanța.
 
Acesta a fost numit în funcție prin HCSM 767/2018, pentru un mandat de trei ani, care se încheie la data de 15 iulie 2021.
 
După încheierea mandatului său, judecătorul Cătălin Jigău își va continua activitatea în cadrul Secției penale a Curții de Apel Constanța.
 
Magistratul Oana Mihaela Sorescu este judecătorul în cadrul Secției civile a Judecătoriei Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Ce procurori vor să devină judecători în Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii