Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători și procurori din Dobrogea, verificați de CNSAS. Au primit verdicte de necolaborare (documente)

ro

01 May, 2020 00:00 3261 Marime text

În acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 293/2008 şi ale Hotărârii nr. 2/2008 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Colegiul C.N.S.A.S. a dezbătut, pe ordinea de zi a
şedinţelor de zi, din 28 și 29 aprilie, situația unor magistrați din Constanța și Tulcea (vezi secțiunea „Documente”). În cazul acestora, Colegiul a infirmat notele de constatare și a dispus eliberarea unor adeverințe din care să rezulte că persoanele verificate nu au avut calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia.


Iată lista magistraților din Dobrogea verificați de CNSAS:


Marius Cristian Epure, judecător la Curtea de Apel Constanţa, președinte al Curții de Apel, Cristina Marcu Eleni, fost judecător la Curtea de Apel Constanţa, în prezent judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, Lucian Lică, judecător la Tribunalul Constanţa, Nermin Apzait - fost judecător al Tribunalului Constanţa, Mariana Bădulescu (Ciobanu)- judecător Curtea de Apel Constanța, Maria Apostol (Naciadis) - judecător Curtea de Apel Constanța, Aurica Alexe (Iordache) - judecător, Judecătoria Babadag și Valeria Andrecencu (Sivestru ) - judecător, Tribunalul Tulcea .


Citește și:

Aleși locali și șefi de instituții deconcentrate din Constanța, verificați de CNSAS. Au primit verdicte de necolaborare (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii