Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători care au vrut să plece de la Constanţa ori să vină aici. Ce a decis Consiliul Suprem al Magistraturii

ro

23 Nov, 2019 00:00 3865 Marime text
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitările de transfer formulate de magistraţi din toată ţara. Dintre aceştia, unii şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la Judecătoria Constanţa, în timp ce alţii au vrut să li se aprobe transferul aici.
 
Unul dintre magistraţii care au dorit să plece de la Judecătoria Constanţa este Mihaela Ionela Stanciu, care a cerut să fie transferată la una din judecătoriile de sector din capitală. Solicitarea sa a fost, însă, respinsă în unanimitate de reprezentanţii CSM, astfel că judecătoarea va rămâne la Constanţa.
 
Totodată, şi judecătorul Florin Ilie şi-a cerut transferul de la Judecătoria Constanţa, optând tot pentru o instanţă din Bucureşti. Cererea sa a fost aprobată de Secţia pentru judecători, care a decis, cu opt voturi pentru şi unul împotrivă, aprobarea transferului său la judecătoria Cornetu, începând cu data de 1 ianuarie 2020.
 
Pe de altă parte, judecătoarea Mihaela Voichiţa Răşcanu a solicitat CSM să îi aprobe transferul de la Judecătoria Urziceni la o altă instanţă, printre cele enumerate de aceasta aflându-se şi Judecătoria Constanţa. Solicitarea sa a fost respinsă în unanimitate. Cu aceeaşi unanimitate au fost respinse şi cererile de transfer formulate de judecătorii Georgeta Claudia Neagu, de la Judecătoria Slobozia, Octavian Cătălin Ticea, de la Judecătoria Medgidia şi magistratul George Crăciun, de la Judecătoria Agnita. Toţi le ceruseră reprezentanţilor Consiliului Superior al Magistraturii să le acorde posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Judecătorii Ceauşu, Nestor şi Bodean nu vor fi transferaţi la alte instanţe

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii