Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecata s-a terminat! Proces pentru confiscarea unui pistol cu gaze (defect) găsit în casa lui Radu Mazăre

ro

02 Apr, 2018 00:00 1265 Marime text
Judecătoria Constanţa a finalizat cercetarea specifică în dosarul în care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa solicită, potrivit surselor noastre, confiscarea unui pistol cu gaze (defect) găsit de către procurorii DNA în timpul unei percheziţii efectuate în casa lui Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, pe data de 23 ianuarie, pe rolul Secţiei Penale a Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 1616/212/2018, având ca obiect „confiscare specială (art. 315, lit. c NCPP)“. În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa are calitatea de petent. Asta în timp ce Radu Ştefan Mazăre şi Gabriel Marius Stan - fost viceprimar al municipiului - sunt intimaţi. Vineri, Judecătoria Constanţa a finalizat cercetarea specifică în dosar şi a stabilit ca pronunţarea să fie anunţată la jumătatea acestei luni.
 
Aşa cum precizam şi mai sus, conform unor surse judiciare, procurorii solicită confiscarea unui pistol cu gaze (defect) găsit de către DNA în timpul unei percheziţii efectuate în casa lui Radu Mazăre. Fostul primar le-ar fi spus procurorilor că are pistolul de la Gabriel Marius Stan, fost viceprimar al Constanţei, şi că ar fi utilizat arma pentru a face câteva poze. Pistolul a fost ridicat de către poliţişti şi expertizat. Ulterior, s-a stabilit că arma este una cu aer comprimat, defectă. Acum, procurorii, prin procedură specifică, solicită confiscarea armei (care se află la Poliţie) şi, cel mai probabil, aceasta va fi distrusă.
 
Amintim că, în luna martie 2009, ZIUA de Constanţa arăta că primarul de la acea vreme, Radu Mazăre, a debutat în modeling. El a jucat rolul lui James Bond şi a apărut pe scenă înarmat cu un pistol asortat cu vestimentaţia retro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii