Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:39 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jorj Unciuleanu, lăsat fără carnet

ro

14 Nov, 2016 13:42 1834 Marime text
Condamnat în vară la trei ani cu suspendare sub supraveghere în dosarul scafandrilor morţi Cristian Zarafu şi Cătălin Ispas, afaceristul Jorj Unciuleanu a rămas fără carnet de conducere.

Întâmplarea s-a produs săptămâna trecută, potrivit propriilor declaraţii, iar Unciuleanu a şi dat în judecată poliţia pentru recuperarea permisului. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanţa. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

„Este voba despre o trecere de pietoni. Era un pieton pe a patra bandă, în stânga mea, cum ar veni, după cum au spus poliţiştii. (...) Eu efectiv nu l-am văzut, căci aş fi oprit cu siguranţă. Dar nu a fost niciun pericol, vă asigur, nu este nicio chestiune să sară Constanţa în sus. În 40 de ani de condus nu am avut nicio abatere“, ne-a declarat omul de afaceri.

Amintim că, în vară, Jorj Unciuleanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere a pedepsei pe o perioadă de cinci ani, în dosarul scafandrilor dispăruţi şi ulterior găsiţi morţi Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas. De asemenea, i-a fost interzis dreptul de a exercita activităţi şi servicii anexe transportului pe apă (salvări, nave, ranfulări, dezeşuări), tot pentru cinci ani. În dosar, daunele morale au fost stabilite la 50.000 de euro pentru fiecare parte civilă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii