Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“ Aproximativ 20 de persoane, condamnate. Ce făceau ele în zona Gării CFR Constanţa

ro

11 Dec, 2018 00:00 1437 Marime text
Aproximativ 20 de persoane trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru contrabandă cu ţigări, au fost condamnate în primă instanţă. Instanţa a dispus condamnarea inculpaţilor la pedepse cuprinse între un an şi şapte ani de închisoare. De asemenea, magistraţii au mai hotărât confiscarea specială în folosul statului a câtorva mii de pachete de ţigări.
 
Decizia Judecătoria Constanţa nu este una definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru luna ianuarie 2019.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpaţi aduceau şi vindeau ţigări în zona Gării CFR.
 
Conform anchetatorilor, inculpaţii vorbeau codat la telefon şi numeau ţigările „sticle de vin roşu sau alb“, „jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“, în funcție de culoarea pachetului de ţigări.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii