Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Dia, în instanţă pentru drepturile salariale din perioada în care era viceprimar la Hârşova

ro

10 Jan, 2020 00:00 3369 Marime text

Fostul viceprimar al oraşului Hârşova se luptă în instanţă pentru drepturile salariale din perioada în care a lucrat în administraţia publică. Ionel Dia se află la al doilea proces pe litigii de muncă cu UAT Hârşova şi cu primarul Viorel Ionescu.


Pe 7 ianuarie a.c., Dia a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa dosarul 50/118/2020, având ca obiect drepturi băneşti, în care pârât este administraţia locală din Hârşova. Dia a precizat pentru ZIUA de Constanţa că prin această chemare în judecată vrea să îşi recupereze diferenţa din restanţele salariale din perioada mai - iunie 2017, când a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Hârşova.
Dia a avut un mandat de viceprimar de un an de zile, iar în prezent este consilier local din partea PNL.


În 2016, Dia s-a aflat într-un conflict deschis cu fosta conducere a PNL Constanţa, după ce Dia l-a acuzat pe fostul lider liberal Gheorghe Dragomir că i-ar fi cerut să îl susţină pe primarul ALDE, pe motiv că îi va ajuta pe liberali cu voturi la alegerile parlamentare. În cazul lui Dia începuse în acea perioadă şi un proces de excludere din PNL, după ce acesta a trimis scrisori către liderii centrali ai PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, prin care atenţiona asupra practicilor din PNL Constanţa.


Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii