Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Invitație“ la distracție Fotbaliștii de la FC Viitorul sunt buni și la fotbal-tenis. Au jucat și pe terenul de padbol (video)

ro

21 Aug, 2020 00:00 3325 Marime text
  • În prima etapă, FC Viitorul va întâlni UTA, de pe teren propriu, sâmbătă, 22 august, de la ora 15.30.
 
După o perioadă grea, cu antrenamente intense, în care s-a început pregătirea noului campionat al Ligii 1,  jucătorii de la FC Viitorul au beneficiat și de o zi mult mai relaxantă.

Grupați pe echipe de câte doi și chiar pe posturi, fotbaliștii au disputat mai multe partide de fotbal-tenis, atât pe unul din terenurile Academiei „Gheorghe Hagi“, cât și pe terenul de Padbol. „Invitația“' la distracție a fost primită cu entuziasm de componenții lotului, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul. În prima etapă, FC Viitorul va întâlni UTA, pe teren propriu, sâmbătă, 22 august, de la ora 15.30.
„În ce privește terenul de Padbol, acesta este considerat foarte necesar de clubul nostru pentru dezvoltarea tehnicii jucătorilor din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, deoarece prezintă o mulțime de beneficii: ajută la menținerea în formă a sportivului, permite dezvoltarea musculaturii trenului inferior, dezvoltă reflexele jucătorilor, ajută la întărirea articulațiilor, combină efortul aerob cu cel anaerob, îmbunătățește condiția fizică, contribuie la o bună coordonare motorie și, nu în ultimul rând, este un exercițiu intens pentru creier. De beneficiile acestui sport se bucură toate grupele de juniori ale Academiei Gheorghe Hagi, dar și seniorii de la FC Viitorul Constanța“, menționează sursa citată.


Citește și:

Sportul inventat în Argentina şi practicat zilnic de puştii Academiei Hagi, recunoscut oficial de Ministerul Tineretului şi Sportului

Când se joacă meciul FCSB - FC Viitorul, din etapa a doua a Ligii 1

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii