Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Individul suspectat că a incendiat Biserica Sf Mina din Constanţa a fost trimis în judecată (video)

ro

17 Apr, 2017 09:53 3531 Marime text


Procurorii au dispus trimiterea în judecată a individului suspectat că, în luna februarie, a incendiat Biserica Sf Mina din Constanţa.

El este acuzat de distrugere. 

Cauza a fost trimisă spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, presupusul autor al incendiului de la Biserica „Sfântul Mucenic Mina”, din Constanța a fost identificat la aproximativ o săptămână de la comiterea faptei.

„Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de distrugere prin incendiere, polițiștii din cadrul Secției 1 Constanța l-au depistat pe T.A.-S., în vârstă de 41 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 16.02.2017, bărbatul în cauză ar fi incendiat un lăcaș de cult de pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei, prin distrugerea a 10 % din clădire. La data de 24.02.2017, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Constanţa.

Reamintim că, în data de 16 februarie, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la biserica de lemn, din parcul Tăbăcăriei. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale și s-a intervenit pentru lichidarea focului, care se manifesta pe o zonă din peretele exterior al lăcașuluii de cult.

Citește și








Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii