Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare pentru Cristina Gherghişan, fostul director adjunct al APIA Tulcea.

ro

09 Jun, 2017 10:56 14769 Marime text
Trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, Cristina Gherghişan, fostul director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Tulcea, a fost condamnată la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru luare de mită. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, care au dedus din pedeapsa principală perioada reţinerii, arestării preventive şi arestului la domiciliu de la data de 02.04.2015 la data de 20.06.2015 inclusiv.
Mai departe, instanţa a dispus achitarea inculpatului Sandu Toader pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. De asemenea, a fost achitată şi Mariana Rece pentru dare de mită.
 
„Înlătură dispoziţia de confiscare de la inculpata Gherghişan Cristina a următoarelor bunuri: o cutie cu 5 parfumuri marca DIOR conţinând un flacon Miss Dior, 7,5 ml, un flacon J’adore, 5 ml, un flacon Dior Addict, 7,5 ml, un flacon Diorissime, 7,5 ml şi un flacon Forever and ever Dior, 7,5 ml sau contravaloarea acesteia dacă nu se mai găseşte; un parfum de 50 ml sau contravaloarea acestuia dacă nu se mai găseşte şi o trusă de farduri – TSTER, de culoare neagră, marca LANCOME sau contravaloarea acesteia dacă nu se mai găseşte. Menţine măsura sechestrului asiguratoriu dispus prin ordonanţa din 05.06.2015, în limita sumei de 5.000 lei, asupra a jumătate din imobilul situat în mun. Tulcea, str. Miron Costin, aflat în coproprietatea inculpatei Gherghişan Cristina“, potrivit minutei judecătoreşti.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii