Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un medic a fost obligat să achite Spitalului Judeţean contravaloarea burselor de rezidenţiat

ro

24 Dec, 2019 00:00 1881 Marime text

Un medic rezident a fost obligat de Tribunalul Tulcea să achite aproximativ 30.000 de lei Spitalului Judeţean din Tulcea, reprezentând contravaloarea burselor de rezidenţiat încasate în perioada (...) 2014 – (...)2018. Decizia judecătorilor din Tulcea a fost contestată de medic la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.


Conform portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Tulcea a decis obligarea unui medic să achite Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea suma de 28.755 lei reprezentând contravaloarea burselor încasate în perioada rezidenţiatului, respectiv in perioada cuprinsă între data de (...) 2014 – (...) 2018, sumă actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii efective.


Decizia nu este una definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.


Într-un alt caz, un medic rezident a fost obligat să achite peste 15.000 de lei Spitalului Judeţean din Tulcea, reprezentând contravaloarea burselor de rezidenţiat încasate în perioada (...) 2015 – (...)2017. Și în acest dosar, decizia judecătorilor din Tulcea a fost contestată de medic la Curtea de Apel Constanţa.


Citește și

Medic obligat să achite Spitalului Judeţean contravaloarea burselor de rezidenţiat. Povestea din instanţă

Spitalul Judeţean Constanţa scoate la concurs posturi vacante pentru medicii rezidenţi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii