Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Încă o «bombă» a căzut în Constanţa peste un bloc turn”

ro

13 Dec, 2016 23:50 10883 Marime text
Avocatul Stelian Cristian Ion, în această seară, a scris pe Facebook că „încă o «bombă» a căzut în Constanţa peste un bloc turn de 11 etaje”.

„Abia am aflat că am mai câştigat un dosar. (...) În concret, este vorba despre anularea unui PUZ din Faleză Nord şi a autorizaţiei de construire emisă în baza lui pentru edificarea unui bloc turn pe un spaţiu verde aflat în imediata apropiere a ansamblului Spectrum, la aproximativ 160 m de mare”, a scris în mediul online Stelian Cristian Ion.


Potrivit termene.ro, vă prezentăm soluţia pe scurt: „Admite acţiunea modificata si precizata promovată de reclamantii Calin Florin, Oproescu Oana, Sandu Cristina, Popescu Dan, Coman Iulian, Popa Emilia, Butcaru Dumitru, Beizadea Constantin, Ciami Dorina, Nirlu Nastasia, Costea Emil, Menan Ergin si Dobre Gabriel în contradictoriu cu paratii Primarul Municipiului Constanta si Consiliul Local al Municipiului Constanta, Toporan Mihai si Toporan Aurora. Dispune anularea partiala a HCL Constanta nr.36/13.02.2015 adoptata de paratul Consiliul Local al Municipiului Constanta, in privinta reglementarilor referitoare la zona ZRL6, ca nelegală. Dispune anularea autorizatiei de construire nr.670/12.04.2016 emisa de paratul Primarul Muncipiului Constanta, ca nelegală. Obliga paratii, in solidar, la plata către reclamanti a sumei de 2100 lei reprezentand cheltuieli de judecata - taxa judiciara de timbru si onorariu avocatial. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recurs ce va fi depus la Tribunalul Constanta.”

Părţile dosarului sunt: Florin Călin, Oana Oprescu, Cristina Sandu, Dan Popescu, Iulian Coman, Emilia Popa, Dumitru Butcaru, Constantin Beizadea, Dorina Ciami, Nastasia Nirlu, Emil Costea, Ergin Menan, Gabriel Dobre - reclamanţi, iar Primarul municipiului Constanţa, Mihai Toporan şi Aurora Toporan - pârâţi. Precizăm că Mihai Toporan este fostul şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa.

Citeşte şi

Decebal Făgădău nu are nevoie de iarbăMihai Toporan a reuşit în nouă ani să transforme un spaţiu verde în bloc de zece etaje (documente)

Blocul de zece etaje, sămânţă de scandal Mihai Toporan, chemat în instanţă de vecinii de pe strada Pescarilor (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii