Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliarii de la Sputnik au dat în judecată Primăria Constanța

ro

01 Dec, 2021 00:00 1879 Marime text
  • Sputnik Imobiliare SRL a dat în judecată Primăria Constanța, după ce administrația locală a refuzat să elibereze certificatul de urbanism pentru ridicarea unui imobil în stațiunea Mamaia
  • Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios-administrativ și fiscal
  • Sputnik Imobiliare SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța și aparține Veronicăi Aiftincăi Veronica, în timp ce administrator este Aiftincăi Lucian
  • Societatea dezvoltă mai multe proiecte în Constanța, ultimul pentru care a primit avize de la Mediu în zona Peninsulară a municipiului
 

 
Sputnik Imobiliare SRL a dat în judecată Primăria Constanța, după ce administrația locală a refuzat să elibereze certificatul de urbanism pentru ridicarea unui imobil în stațiunea Mamaia.

Dosarul nr. 8871/118/2021 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios-administrativ și fiscal, având ca obliectobligaţia de a face certificate de urbanism nr. 212661/26.10.2021”.

Municipalitatea își motivează refuzul invocând Planul Urbanistic Zonal al stațiunii, pe care primarul Vergil Chițac a încercat fără succes să-l suspende în două ședințe ordinare ale Consiliului Local Municipal.

Sputnik Imobiliare SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța și aparține Veronicăi Aiftincăi Veronica, în timp ce administrator este Aiftincăi Lucian.
Societatea dezvoltă mai multe proiecte în Constanța, ultimul pentru care a primit avize de la Mediu în zona Peninsulară a municipiului.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Cine ridică un bloc de trei etaje în zona Peninsulară din municipiul Constanța. Documentația, depusă la Mediu

Clădire de patru etaje, ridicată pe strada Teleajen din Constanța, supraetajată. Ce a transmis municipalitatea investitorilor
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii