Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre definitivă pentru Dragoş Poteleanu

ro

17 Jun, 2017 00:00 4640 Marime text
Dragoş Poteleanu, fostul director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa, rămâne sub control judiciar. Decizia este definitivă şi a fost luată, ieri, de Curtea de Apel Constanţa.
 
Dragoş Poteleanu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de luare de mită, în formă continuată.
 
Cauza se află pe rolul Tribunalului Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 9 august.
 
Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, în rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, în perioada 2012 - 2015, Dragoş Poteleanu, în calitate de director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa, ar fi pretins şi ar fi primit de la reprezentanţii unor entităţi medicale private (denunţători în cauză) sumele totale de 102.300 de euro şi 24.000 de lei şi servicii medicale pentru sine şi rude apropiate (într-unul dintre cazuri, serviciile respective s-au ridicat la suma de circa 3.000 de euro). „Aceste foloase necuvenite au fost pretinse şi primite de către inculpat, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu referitoare fie la stabilirea, fie la majorarea plafonului suplimentar de decontare a serviciilor medicale prestate de unităţile respective“, conform DNA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii