Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre definitivă în dosarul restaurantului Beirut. Trei fete au murit în aprilie 2014

ro

26 Jan, 2019 00:00 2130 Marime text
Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa s-au pronunţat ieri în dosarul restaurantului Beirut, distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014.
 
Instanţa a admis audierea experţilor tehnici Tutan Ion, Toaxen Vasile, Oprişoni Radu Iacob, în vederea stabilirii adevărului în cauză, pentru lămurirea unor aspecte tehnice ce reies din concluziile raportului de expertiză judiciară în domeniul electrotehnic, din data de 11 decembrie 2018, întocmit de expertul tehnic Tutan Ion, precum şi cu privire la împrejurări anterioare efectuării raportului de expertiză judiciară în domeniul electrotehnic din data de 11 decembrie 2018, întocmit de expertul tehnic Tutan Ion.
 
În continuare, instanţa a amânat pronunţarea asupra celorlalte probe solicitate, respectiv înlăturarea rapoartelor de expertiză tehnică judiciară electroenergetică, întocmite de experţii parte Toaxen Vasile şi Creţu Nicoleta Corina, şi a completărilor la aceste rapoarte de expertiză, după momentul audierii celor trei experţi tehnici, mai sus amintiţi.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Reamintim că, în prezentul dosar, George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, a fost condamnat, în primă instanţă, la zece ani de detenţie. În cauză au mai fost condamnate şi alte persoane.
 
Restaurantul Beirut a fost distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014! Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu. În ceea ce priveşte partea civilă, instanţa a acordat despăgubiri de aproape opt milioane de euro, ceea ce reprezintă o premieră în Justiţia din Constanţa, având în vedere că infracţiunile sunt din culpă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii