Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre definitivă în cazul lui Aurel Papari, preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa

ro

31 Oct, 2017 17:06 5358 Marime text
Tribunalul Constanţa a dispus revocarea măsurii a controlului judiciar luată faţă de Aurel Papari, preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa.

Decizia este definitivă.

Zilele trecute, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat „trimiterea în judecată a inculpaţilor:

  - PAPARI AUREL, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de șantaj, prev. și ped. de art. 131 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, rap. la art. 207 alin. 1 și 3 Cod penal, şi

  - MUNTEANU IULIANA GABRIELA, cercetată în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la șantaj, prev. și ped. de art. 48 alin. 1 Cod penal, rap. la art. 131 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, rap. la art. 207 alin. 1 și 3 Cod penal.
  Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut faptul că:

  La data de 28.06.2017, respectiv 29.06.2017, inculpatul PAPARI AUREL a constrâns-o pe masteranda, persoană vătămată, C.E., din cadrul Universităţii Andrei Şaguna Constanţa, să plătească suma de 500 de lei, reprezentând contravaloarea subînchirierii unui spațiu, aparținând S.C. SSI TOTALDATA S.A., condiționând-o că, dacă nu va face acest lucru, o va împiedica să susțină lucrarea de disertație la Masterul din cadrul Universității ”Andrei Șaguna” – Facultatea de Psihosociologie – Specializarea Psihologie Clinică și Intervenții Psihoterapeutice.    La data de 28.06.2017, respectiv la data de 29.06.2017, inculpata MUNTEANU IULIANA GABRIELA a împiedicat plata taxei, privind susținerea lucrării de disertație de către persoana vătămată C.E., cunoscând că aceasta din urmă a fost condiționată de către inculpatul PAPARI AUREL la plata unui sumei de bani, în cuantum de 500 de lei, nedatorată, către S.S.I TOTALDATA S.A., pentru a susține examenul de disertație la Masterul din cadrul Universității ”Andrei Șaguna” – Facultatea de Psihosociologie – Specializarea Psihologie Clinică și Intervenții Psihoterapeutic“.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii