Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța Design special! Numele a 100 de suporteri pe numerele de pe echipamentul jucătorilor (galerie foto)

ro

02 Sep, 2020 00:00 3340 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanța a învins HC Victor Stavropol în prima manșă a turului întâi din EHF European League.
  • HCDS a creat un design unic pentru numerele de pe șorturile și tricourile sportivilor.
  • Echipamentele personalizate pentru noul sezon sunt în culorile albastru (acasă), alb (în deplasare) și roz (al treilea rând).
 
Legătura dintre handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța și suporterii lor e una extrem de strânsă, iar faptul că pandemia de coronavirus a împiedicat prezența fanilor în tribune a făcut să sufere ambele tabere.
În așteptarea momentului în care vor avea din nou alături de ei, în sală, fanii, cei de la HCDS au recurs la o inițiativă prin care, totuși, să nu le simtă lipsa suporterilor, astfel că au creat un design unic pentru numerele de pe șorturile și tricourile sportivilor, o grafică prin care apar numele celor 100 de fani care au comentat la postarea prin care clubul a anunțat că pregătește o surpriză. „Indiferent că sunteți sau nu în tribună, noi vă puertăm în inimă de fiecare dată. Penru că nu știm cât de repede vă veți întoarce în sală pentru meciurile Constanței, noi ne-am dorit ca în tot acest sezon să vă purtăm și pe echipamente. Cu voi pe tricouri și cu voi în inimă. Pentru voi și pentru România. Hai, HCD! Hai, Constanța“, a fost mesajul clubului constănțean.

Cel mai frumos echipament? Cea mai tare idee?         

Întrucât era imposibil ca toate cele 100 de numeale fanilor să încapă pe fiecare cifră, acestea au fost repartizate pe mai multe numere. Echipamentele personalizate pentru noul sezon sunt în culorile albastru (acasă), alb (în deplasare) și roz (al treilea rând). Numele celor 100 de suporteri participanți la acest proiect se regăsesc pe absolut toate liniile de joc, inclusiv pe cea albă. „În concluzie: Avem cel mai frumos echipament? Avem cea mai tare idee pentru suporteri?“, a întrebat HCDS.
 

„Era, cu siguranță, o victorie mult mai frumoasă“

 
Noul echipament le-a purtat noroc celor de la HCDS la debutul în sezonul 2020/2021, „delfinii“ învingând la diferență de opt goluri, 26-18 (11-8), la Constața, formația rusă HC Victor Stavropol, în primul meci din dubla manșă contând pentru turul întâi al EHF European League. „Nu am avut spectatorii lângă noi, dar am avut numele lor pe tricouri. Sunt tricouri foarte faine. Alături de fani era altceva, ne împingeau de la spate și era cu siguranță o victorie mult mai frumoasă“, a declarat portarul HCDS Ionuț Iancu. 

Pleacă vineri în Rusia

„A fost greu fără spectatori în tribună, îi așteptăm să revină cât mai repede“, a menționat extrema dreapta Ionuț Nistor, cel mai bun marcator al HCDS, cu 11 reușite, în meciul cu rușii. „Ne-am dorit cu toții să-i avem în tribună pe suporteri și așa ne-a venit și ideea, să-i punem pe tricouri. Am discutat cu colegii și am ajuns la varianta de a-i pune pe numărul fiecărui jucător. Le simțim lipsa. Cu ei în tribună, diferența era mult mai mare“, a punctat Laurențiu Toma, fostul căpitan al echipei, în prezent oficial al clubului de pe litoral. Meciul retur cu HC Victor Stavropol se joacă duminică, 6 septembrie, de la ora 17.00. În această săptămână, „delfinii“ se pregătesc până vineri, când, după antrenamentul de la ora 10.00, pleacă, la ora 13.00 spre Rusia. Sâmbătă, 5 septembrie, e programat antremanentul oficial, în sala din Rostov Don, iar a doua zi se joacă marea partidă.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța, victorie clară cu HC Victor Stavropol în European League

   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii