Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Karam şi Constantin Pavel au fost condamnaţi de magistraţii din Bucureşti

ro

29 Oct, 2017 14:43 2455 Marime text
Trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 Bucureşti, George Karam şi Constantin Pavel au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoria Sector 4 Bucureşti.

George Karam a fost condamnat la şase luni de inchisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, la alte şase luni pentru fals în declaraţii şi tot la alte şase luni de închisoare pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanţa a contopit cele trei pedepse aplicate anterior în pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare cu suspendare sub supravegherea.
 
Constantin Pavel a luat două luni de închisoare cu suspendare condiţionată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Judecătorii au dispus desfiinţarea ca fiind „fals a înscrisului constând în declaraţie nr. 1400/04.09.2012 autentificată la Biroul Notarilor Publici Asociaţi Joiţa Botezatu şi Horia Botezatu“, potrivit minutei judecătoreşti. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
În dosarul restaurantului Beirut din Constanţa, distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014, când şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, George Karam a fost condamnat la zece ani de închisoare. Asta în timp ce Constantin Pavel a luat pedeapsa de opt ani şi şapte luni de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii