Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furturi din trei hoteluri din Mamaia! Printre victime, directorul unui hotel

ro

04 Jun, 2021 11:01 2201 Marime text
 
Tribunalul Constanța a decis ca Ionel C., de 31 ani, cu antecedente penale, să rămână în stare de arest preventiv! Decizia este definitivă și a fost luată de Tribunalul Constanța.
 
Cel în cauză este cercetat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru furt și furt calificat.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
În noaptea de 29/30.05.2021, în jurul orei 23:50, a pătruns pe uşa neasigurată în recepţia hotelului Sara, din staţiunea Mamaia, unde, profitând de lipsa personalului din recepţie, a sustras două poşete aparţinând persoanelor vătămate U.A – director şi B.M.A - recepţioner, ce conţineau un telefon mobil marca Samsung J3, o pereche ochelari de soare marca Gucci şi o pereche de ochelari de vedere marca Prada, sumele de 500 de lei şi alte bunuri personale, cauzând un prejudiciu total în valoare de 3.000 de lei.
 
În data de 30.05.2021, în jurul orei 19:25, în zona falezei din dreptul hotelului din staţiunea Mamaia, profitând de neatenţia persoanei vătămate DMR, a sustras din coşul unei biciclete aflată la o distanţă de aproximativ 2 metri de aceasta, o geantă în care se afla un telefon mobil marca Iphone 11, documente personale şi suma de 400 de lei, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 3.700 de lei.
 
În noaptea de 30-31.05.2021, în jurul orei 23:25, a pătruns pe uşa neasigurată în recepţia hotelului Regal, din staţiunea Mamaia, unde, profitând de lipsa personalului din recepţie, a sustras o poşetă aparţinând persoanei vătămate LG - recepţioneră, în care se aflau cheile locuinţei şi ale autoturismului, cauzând-i un prejudiciu de 2.300 lei.
 
 În ziua de 31.05.2021, în jurul orei 10:30, a pătruns pe uşa deschisă într-un birou al hotelului Ges şi dintr-o poşetă a sustras un portofel aparţinând persoanei vătămate N.I.D – personal contabilitate, ce conţinea suma de 50 de lei şi documente personale.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii