Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul vameș Marius Făinarea și asociatul său din Alma Truck Parts SRL, chemați în instanță de către ANAF Constanța

ro

21 Jan, 2021 00:00 2380 Marime text
  • ANAF Constanța a chemat în instanță firma Alma Truck Parts SRL, alături de asociații săi
  • Este vorba de o opoziție la dizolvare a firmei menționate
  • Asociați sunt fostul vameș Marius Făinarea și Daniel Rusu

Potrivit portalului Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 342/118/2021 din data de 18 ianuarie 2021, la Secția a II-a civilă, unde obiect este opoziția la dizolvare.

Reclamant este Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, iar pârâți sunt Alma Truck Parts SRL, Făinărea Marius Asociat al Alma Truck Parts SRL, Daniel Rusu, asociat/administrator al Alma Truck Parts SRL și Oficiul Registrului Comerțiului Constanța. Până la momentul redactării acestui articol nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Opoziția la dizolvare este cerută de către ANAF, atunci când o societate cere dizolvarea înainte de a achita datoriile către instituțiile financiare. În această situație specifică, ANAF a cerut opoziția la dizolvare a firmei în cauză, în speța unor posibile datorii neachitate. Instanța va decide dacă va da dreptate sau nu instituției financiare.
 

Alma Truck Parts SRL

Firma Alma Truck Parts SRL a fost înmatriculată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Marius Făinarea deţine 65% din capitalul social, iar Daniel Rusu are 35% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, este Daniel Rusu.


Citește și

Modificări în firma Alma Truck Parts SRL, deţinută de fostul vameş Marius Făinărea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii