Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Confort Urban, Cristinel Viorel Farcaș a încheiat un acord de recunoaştere cu DNA Constanţa

ro

19 May, 2017 14:46 7830 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța au încheiat un acord de recunoaştere cu Cristinel Viorel Farcaș, fostul director general al SC Confort Urban SRL ( societate cu capital integral de stat, care are ca asociat unic Consiliul Local al Municipiului Constanța).
 
Iniţial, Cristinel Viorel Farcaș a fost cercetat de DNA pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, (2 fapte), luare de mită, spălare a banilor, instigare la delapidare în forma traficării bunului, conflict de interese.
 
Ulterior, DNA a dispus clasarea cercetărilor pentru pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, (2 fapte), luare de mită şi spălare a banilor.
 
Potrivit surselor noastre, acordul de recunoaştere vizează infracţiunile: instigare la delapidare în forma traficării bunului şi conflict de interese, iar pedeapsa maximă este de trei ani de închisoare cu suspendare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii