Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul procuror general al Constanței Adina Florea, de la Secția specială a magistraților, admisă la concursul pentru Inspecţia Judiciară (document)

ro

13 Aug, 2021 00:00 2653 Marime text

 
  • Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Inspecţia Judiciară scoate la concurs 12 posturi vacante de inspectori judiciari din care 4 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi opt posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori.
 
Ieri, 12 august 2021, Inspecţia Judiciară a publicat lista privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concurs.
 
Printre candidații declarați admiși se află Adina Florea, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, fostul procuror general al Constanței.
 
Candidaturile vor fi însoţite de un proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de inspector judiciar în trei exemplare, în format letric, pe suport hîrtie, şi în format electronic, pe suport optic.
 
Proiectul poate avea cel mult zece pagini.
 
Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Magistratul Ciocoiu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Este oficial
Fost procuror din Constanța al Secției Speciale a magistraților, numit inspector judiciar. Când își începe activitatea

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii