Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant pentru droguri de mare risc. Un bărbat din Pitești a fost arestat preventiv

ro

02 Jul, 2020 11:27 1404 Marime text
  • Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului T.Ș.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.
 
În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai – iunie 2020, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, către diverși consumatori de pe raza municipiului Câmpulung.
 
La data de 29.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au suprins în flagrant pe inculpatul T.Ș.A. în timp ce avea asupra sa cantitatea de 4 grame de cocaină destinată comercializării.
 
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor București și Câmpulung, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de 60 de grame de cocaină, precum și mai multe ustensile ce au fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv.
 
La data de 30.06.2020, Tribunalul Pitești a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.Ș.A. pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii