Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul reputatului medic ortoped Andor Balint Ciugudean, condamnat la Constanţa

ro

30 Sep, 2016 00:00 12432 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus condamnarea lui Andor Balint Ciugudean la pedeapsa de trei ani de închisoare pentru „săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie soldat cu vătămarea integrităţii corporale a unei persoane“, potrivit minutei. De asemenea, judecătorii constănţeni au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de supraveghere de patru ani.
 
Pe durata termenului de supraveghere, Andor Balint Ciugudean trebuie să respecte următoarele măsuri: „a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe Serviciul de probaţiune Braşov, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; d) să comunice Serviciului de probaţiune Braşov schimbarea locului de muncă; e) să comunice Serviciului de probaţiune Braşov informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”.
 
Totodată, pe parcursul termenului de supraveghere, Andor Balint Ciugudean are obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile la una dintre următoarele instituţii: Primăria municipiului Braşov, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.
 
Decizia magistraţilor Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată.
 
Amintim că, în iulie 2014, a avut loc un accident rutier în staţiunea Mamaia, în zona Butoaie. Accidentul s-a soldat cu două victime, care, din fericire, nu au suferit răni grave.
 
Totul s-a petrecut când Andor Balint Ciugudean ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, şi, ajungând în dreptul restaurantului Harlequin, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma coliziunii, al doilea autoturism ar fi fost proiectat înainte, unde ar fi fost surprins şi accidentat doi bărbaţi care traversau pe trecerea de pietoni.
 
După producerea accidentului, Andor Balint Ciugudean ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, abandonând autoturismul. Tânărul a fost însă identificat repede de autorităţi.
 
Tatăl băiatului, reputatul medic ortoped Andor Balint Ciugudean, a explicat atunci, pentru ZIUA de Constanţa, cauzele care au condus la producerea accidentului.
 
„Este bolnav de inimă şi i s-a făcut rău pe plajă. A decis să se întoarcă la hotel şi să-şi ia medicamentele, dar pe drum i s-a făcut rău, în maşină era cald şi a pierdut controlul volanului“, a precizat părintele, care a menţionat că este prima dată când fiul său este implicat într-un accident rutier.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii