Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de anchetă în cazul avocatului constănțean tâlhărit de doi tineri

ro

18 Jan, 2021 00:00 1126 Marime text
  • Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a celor doi bărbați de 22, respectiv 26 de ani, acuzați că ar fi pătruns în casa unui avocat din Constanța, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța.

În prezent, cei doi inculpați se află în stare de arest preventiv.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 1/2 decembrie 2020, cei doi ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.

Marți, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Lumina, respectiv a municipiului Medgidia, ocazie cu care au fost recuperate cele două ceasuri sustrase, urmând a fi predate persoanei vătămate.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.


Citește și

Sute de constănțeni, legitimați într-o amplă acțiune a polițiștilor

Pățania unui constănțean amendat de Poliția Locală. Judecătorii i-au anulat sancțiunea, în primă instanță


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii