Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia de 62 de ani acuzată că a tăiat mai multe foi dintr-un dosar al Tribunalului Constanţa, condamnată definitiv

ro

03 Apr, 2018 00:00 1846 Marime text
Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa s-au pronunţat definitiv în dosarul în care o femeie de 62 de ani, din Constanţa, este acuzată de sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri.
 
În primă instanţă, judecătorul Marius Nastasia, din Judecătoria Constanţa, a dispus condamnarea femeii la pedeapsa de nouă luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri. Totodată, femeii i-a fost impus să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională, aceasta fiind obligată, de asemenea, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanţa. În final, instanţa a dispus confiscarea unei lame depuse la camera de corpuri delicte a Poliţiei Constanţa.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată de către inculpată la Curtea de Apel Constanţa. Ieri, magistraţii au decis să respingă acţiunea formulată de către condamnată şi să menţină decizia Judecătoriei Constanţa.
 
Amintim că, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 2 februarie 2015, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în arhiva Tribunalului Constanţa, a sustras şase file numerotate diferit, respectiv 52, 55, 66, 91, 97 şi 101 dintr-un dosar civil, detaşându-le prin secţionare cu un obiect ascuţit (lamă, cu lungimea de 3,7 cm şi lăţimea de 0,5 mm). Hârtiile au fost ascunse după un dulap metalic aflat lângă uşa arhivei civile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii