Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examen pentru executorii judecătoreşti stagiari. Taxa de concurs este 4.000 de lei! Cine s-a înscris la Constanţa (documente)

ro

16 Nov, 2021 00:00 3657 Marime text

  • Doi dintre candidaţi, Mihail Sebastian Becuţ şi Andreea Preşa, au depus cererile de înscriere la examen la Camera Executorilor Judecătoreşti Constanţa.
  • Se arată în anunţul oficial că taxa de înscriere la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari este de 4.000 de lei.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta listele complete ale candidaților ale căror cereri de înscriere pentru concursurile organizate de UNEJ au fost admise.
Emoţii mari pentru executorii judecătoreşti stagiari!
 
Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti a făcut publică lista cu rezultatele verificării dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul de admitere în profesie pentru executorii judecătoreşti stagiari.
 
Potrivit datelor oficiale, doi dintre candidaţi au depus cererile de înscriere la examen la Camera Executorilor Judecătoreşti Constanţa.
 
Aceştia sunt Mihail Sebastian Becuţ şi, respectiv, Andreea Preşa.
 
Se arată în anunţul oficial că taxa de înscriere la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari este de 4.000 de lei.
 
Posturi vacante se află în circumscripția Camerei Executorilor Judecătorești din București (patru posturi), din Alexandria (un post), Brașov (un post), Oradea (un post) și Satu Mare (un post).
 
În Calendarul desfășurării concursului se arată că examenul va fi susținut în data de 18 noiembrie 2021, de la ora 9.00.
 
Accesul candidaților în sala de concurs se va face în intervalul 8.00 – 9.00, „numai pe baza actului de identitate și a uneia dintre dovezile privind respectarea măsurilor luate de autoritățile publice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19“.
 
Examene de definitivat, de primire în profesie și de schimbare a sediului
 
Totodată, UNEJ organizează, în data de 19 noiembrie 2021, de la ora 9.00, și examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari, taxa de înscriere fiind de 2.000 de lei.
 
Pentru acest examen s-au înscris șase candidați, niciunul din Constanța. Lista completă a candidaților poate fi consultată în Secțiunea Documente.
 
Nu în ultimul rând, tot joi, 18 noiembrie 2021, dar de la ora 15.00, va avea loc concursul organizat de UNEJ pentru admiterea în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de trei ani funcții de specialitate juridică.
 
Și pentru acest examen, taxa este de 4.000 de lei, iar printre cei 30 de candidați înscriși în țară nu figurează și persoane pentru Constanța.
 
Lista completă poate fi, de asemenea, consultată în Secțiunea Documente.
 
Nu în ultimul rând, vineri, 19 noiembrie 2021, de la ora 15.00, va avea loc și concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.
 
Taxa de participare este de 2.000 de lei, iar printre cei zece candidați din țară nu se numără și persoane din Constanța. Lista completă poate fi consultată în Secțiunea Documente.

Sursa foto: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cum s-au descurcat executorii judecătorești stagiari la examenul de definitivat. Doi sunt din Constanța. Mediile obținute (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii