Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Banias vrea să ceară daune morale ALDE-filiala Constanța “Nu mai există nicio miză, vreau doar să le demonstrez că au greșit în cazul meu”!

ro

25 Sep, 2020 00:00 2380 Marime text
  • Emil Banias, consilier județean exclus și validat apoi în ultima ședință din acest mandat a Consiliului Județean Constanța continuă procesul cu Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)- Filiala Judeţeană
  • Biroul Permanent Județean l-a exclus a doua oară din formațiunea politică
  • Emil Banias a înregistrat zilele trecute pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios administrativ și fiscal, dosarul 5933/118/2020, împotriva împotriva hotărârii nr. 46/27.06.2020 prin care a fost exclus din nou din ALDE
  • Banias a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu renunță la proces, chiar dacă mandatul de ales județean s-a încheiat și se gîndește să le ceară chiar daune materiale, pentru modul în care au procedat în cazul său

Emil Banias, consilier județean exclus și validat apoi în ultima ședință din acest mandat a Consiliului Județean Constanța continuă procesul cu Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)- Filiala Judeţeană, după ce Biroul Permanent Județean l-a exclus a doua oară din formațiunea politică.
Cea de-a doua excludere s-a produs în luna iunie a.c., după ce Banias câștigase definitiv procesul împotriva ALDE și obținuse și revocarea ordinului de prefect prin care îi încetase mandatul de ales județean înainte de termen.
Emil Banias a înregistrat zilele trecute pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios administrativ și fiscal, dosarul 5933/118/2020, împotriva împotriva hotărârii nr. 46/27.06.2020 prin care a fost exclus din nou din ALDE.
Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat chiar ieri în dosar și au decis următoarele: “Înch/ Admite excepţia necompetenţei funcţionale a Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Tribunalului Constanţa. În temeiul dispoziţiilor art. 200 alin.2 Cod procedură civilă înaintează dosarul privind pe reclamantul Banias Emil Sorin, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)- Filiala Judeţeană, Secţiei I civilă din cadrul Tribunalului Constanţa. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei astăzi, 24.09.2020”.
Emil Banias a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu renunță la procesul cu cei din ALDE, chiar dacă mandatul de ales județean s-a încheiat și se gîndește să le ceară chiar daune materiale, pentru modul în care “nestatutar, m-au exclus de două ori din partid. Nu mai există nicio miză, vreau doar să le demonstrez că au greșit în cazul meu și mă gândesc să le solicit și daune în acest sens. Sunt unul dintre membri fondatori ai acestui partid, acaparat între timp de tot felul de persoane. Eu sunt în continuare membru ALDE”, a spus Emil Banias.
 
Citește și:

Emil Banias revine în Consiliul Județean la final de mandat. Va încasa retroactiv indemnizațiile din perioada 2017 -2020 (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii