Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliberarea condiționată a omului de afaceri Ioan Niculae, anulată de Tribunalul Constanța

ro

23 Jul, 2021 14:01 1759 Marime text

 
Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, rămâne în detenție!
 
Azi, Tribunalul Constanța a anulat decizia Judecătoriei Medgidia, instanță care admisese propunerea de liberare condiţionată a lui Ioan Niculae.

Decizia a fost luată, potrivit datelor noastre, de judecătoarele Marinela Mitan și Monica Laura Tănase, de la Tribunalul Constanța.
  
Oficial
 

Admite contestaţia formulată de DNA Constanța împotriva sentinţei pronunţată de Judecătoria Medgidia. Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penit. Constanţa-Poarta Albă, privind pe condamnatul Niculae Ioan. Stabileşte termen de reiterare a propunerii după data de 23.10.2021. Înlătură din sentinţa penală contestată dispoziţiile contrare prezentei decizii. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate care nu contravin prezentei decizii. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 23.07.2021 .

 
Niculae a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul Interagro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii