Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Grecu, fostul procuror general al Constanţei, susţine azi interviul pentru şefia DNA

ro

16 Jan, 2020 00:00 1861 Marime text
 
Cei cinci candidaţi înscrişi în cursa pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie vor susţine azi proba interviului! Cei cinci sunt: Mariana Alexandru, Crin-Nicu Bologa, Camelia Elena Grecu, Ionuţ Botnaru şi Nistor Călin, actualul şef al DNA.   
 
Camelia Elena Grecu este fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în prezent fiind procuror şef serviciu în structura centrală a DNA. 
 
Intervalul de timp alocat fiecărui candidat în vederea susţinerii interviului se compune astfel: 30 de minute pentru susţinerea proiectului şi 60 de minute pentru întrebări şi răspunsuri. 
 
Anul trecut, Ministerul Justiţiei a organizat, în perioada 9 - 27 iulie, procedura de selecţie a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
În cadrul procesului de selecţie s-a apreciat că niciunul dintre candidaţi (patru la număr) nu îndeplineşte cerinţele necesare desemnării pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.  
 
Cei patru procurori înscrişi la selecţia pentru şefia DNA au fost atunci: Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror şef adjunct al DNA şi Elena Grecu - procuror şef serviciu în structura centrală a DNA.
 
Citeşte şi: 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii