Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt procurorii din Constanța admiși pentru a candida la examenul de promovare

ro

17 Mar, 2022 00:00 3558 Marime text
Procuror intrând în sala de judecată. Foto din arhiva ZIUA de Constanța
  • În cadrul acestei sesiuni de examinare, Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs un post de execuție în cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța și trei posturi de execuție la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
  • Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate la data de 25 mai 2022.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele finale cu procurorii care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la examenul de promovare efectivă în funcții de execuție.
 
De la Constanța, au fost admise candidaturile a patru procurori.
 
Este vorba despre magistratul Camelia Maria Conortos, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, ce s-a înscris pentru o funcție de execuție în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, dar și despre magistratul Ioana Simona Diamandescu, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, delegată la Parchetul Tribunalului, ce solicită promovarea la Parchetul Tribunalului.
 
Tot pentru Parchetul Tribunalului Constanța au optat și magistrații Daniel Haralmbie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, și Dorin George Preduț, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, în prezent ambii fiind delegați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În cadrul acestei sesiuni de examinare, Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs un post de execuție în cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța și trei posturi de execuție la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Potrivit calendarului de desfășurare a concursului publicat de CSM, urmează ca, în perioada 21 – 24 martie 2022 unitățile de parchet să transmită comisiilor de examinare listele cu actele întocmite de către candidați în ultimii trei ani.
 
Ulterior, după selectarea a cinci acte de către comisia de evaluare, acestea vor fi transmise de către unitățile de parchet în data de 11 aprilie, iar perioada de evaluare a candidaților se va desfășura până la data de 5 mai 2022.
 
Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate la data de 25 mai 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de azi
Magistratul Gill Julien Iacobici Grigore nu mai este șeful Parchetului Tribunalului Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii