Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul tinerilor din Constanţa care ar fi furat sute de telefoane de la o companie de telecomunicaţii se întoarce la procurori

ro

11 Apr, 2017 13:21 1257 Marime text
Dosarul în care Titi Ionuţ Iana, Cristian Tuluc şi Constantin Iosif Popescu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa se va întoarce la procurori.

Ieri, Judecătoria Constanţa, instanţă investită cu soluţionarea cauzei, a dispus restituirea „cauzei Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ca urmare a constatării neregularităţilor actului de sesizare“.

Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă.

Amintim că, în data de 11 august, în urma cercetărilor efectuate în cazul unui furt dintr-o companie de telecomunicaţii şi delapidare, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptelor, oamenii legii punând în aplicare trei mandate de percheziţie la locuinţele acestora.
 
Astfel, „în perioada iunie - august, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în calitate de gestionar, împreună cu agentul de pază, şi-ar fi însuşit aproximativ 200 de telefoane mobile de diferite mărci şi alte bunuri, din magazia aparţinând societăţii comerciale, pe care le-ar fi valorificat prin intermediul unei case de amanet. Aceştia au avut şi un complice“, spun anchetatorii.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii