Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Retrocedărilor Un nou termen în recursul în casație declarat de Mazăre

ro

27 Apr, 2021 00:00 1663 Marime text
  • Cauza a fost înregistrată sub indicativul 1721/1/2020 și urmează să fie analizată astăzi, de la ora 10.00, la Secția penală.
  • În luna ianuarie 2021, instanța a admis în principiu cererile de recurs în casație formulate de Radu Mazăre și celelalte persoane condamnate.
Curtea Supremă va analiza astăzi, 27 aprilie 2021, recursul în casație declarat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța de către fostul primar Radu Mazăre și celelalte persoane condamnate în cauză.
 
Dosarul are indicativul 1721/1/2020 și urmează să fie analizat astăzi, de la ora 10.00, de judecătorii Secției penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
 
Amintim, în luna ianuarie 2021, magistrații au admis în principiu cererile de recurs în casație formulate de Aurel Jean Andrei, Paraschiva Barbu, Cristian Borcea, Nicușor Daniel Constantinescu, Ruxandra Luminița Darie, Alin Horațiu Dima, Daniela Ramona Dospinescu, Daniel Ene, Bogdan Ghițulescu, Georgică Giurgiucanu, Valentin Gheorghe Ionescu, Ion Marica, Radu Ștefan Mazăre, Dan Miron, Niculae Nejloveanu, Carmen Pușcași, Marius Pușcași, Constantin Racu, Emil Dragoș Săvulescu și Răsvan Mircea Tudorache.
 
De asemenea, precizăm că, în Dosarul Retrocedărilor, Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de detențieastfel că acum a formulat recurs în casație împotriva hotărârii care l-a trimis în spatele gratiilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

„Completul negru“?:
Ce l-a făcut pe Mazăre să se răzgândească, la Curtea Supremă


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii